no-img
فروشگاه فایل دوسیا

اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی - فروشگاه فایل دوسیا


فروشگاه فایل دوسیا
گزارش خرابی لینک
اطلاعات را وارد کنید .

ادامه مطلب

<span itemprop=اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی" />
zip
مهر ۶, ۱۳۹۵

اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی">اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی


اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاور پوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد  اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

۱.تولید فشار بالا:

درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار ۴۰۰۰اتمسفر و حدود ۱۰۰۰۰گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: ۱-تراکم مستقیم. ۲-تراکم غیر مستقیم. ۳-حرارت

.تجهیزات فشار بالا:

مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر ۰۹. متر – طول۲۲۵.متر- حجم- – لیتر – حداکثر فشار فراوری ۹۰۰۰ اتمسفر- حداکثر درجه حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد

.شرح فرایند:

مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف  اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرند. درب مخزن بسته و ماده ناقل تزریق می شود که اکثرا از آب استفاده می شود.و مدت لازم برای فراوری  که به نوع ماده غذایی و درجه حرارت فرایندبستگی دارد را می گذراند. و پس از طی این مدت محصول خارج شده و محصول جدید جایگزین می شود

۱-اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها :   

۱- تغییرات مرفولوژیکی  ۲- تشکیل رشته (فیلامنت) ۳- توقف حرکت

 

۲. فشار بالا و واکنشهای آنزیمی:

که سبب فعال و غیر فعال شدن آنزیمها می شود. مثلا غیر فعال شدن دهیدروژنازها و فعال شدن آسپارتاز

۵,۰۰۰ تومان – خرید


موضوعات :

درباره نویسنده

parham 157 نوشته در فروشگاه فایل دوسیا دارد . مشاهده تمام نوشته های

دیدگاه ها


پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *