اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

اندازه: 122.00K

دسته بندی: - - -

قیمت: 5000 تومان

تعداد نمایش: 128 نمایش

ارسال توسط:

تاریخ ارسال: ۶ مهر ۱۳۹۵

به روز رسانی در: ۲ اسفند ۱۳۹۵

خرید این محصول:

پس از پرداخت لینک دانلود برای شما نمایش داده می شود.

5000 تومان – خرید

اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

پاور پوینت اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد  اثر فشار هیدرو استاتیک بر ارزش مواد غذایی

۱٫تولید فشار بالا:

درصنایع غذایی تجهیزات تولیدفشار باید تحمل فشار ۴۰۰۰اتمسفر و حدود ۱۰۰۰۰گردش کاری در سال را داشته باشند.و روشهای تولید فشار بالا عبارتنداز: ۱-تراکم مستقیم. ۲-تراکم غیر مستقیم. ۳-حرارت

.تجهیزات فشار بالا:

مخازن تولید فشارکه مدل کوئینتوس ساخت شرکت اتوکلاو ای.بی.بی دارای مشخصات زیر می باشد.قطر ۰۹٫ متر – طول۲۲۵٫متر- حجم- – لیتر – حداکثر فشار فراوری ۹۰۰۰ اتمسفر- حداکثر درجه حرارت ۸۰ درجه سانتیگراد

.شرح فرایند:

مواد غذایی در ظروف استیل قرار گرفته درب ان محکم شده و سپس ظرف با مواد غذایی داخل آن که دارای لفاف  اتیلن ونیل الکل و پلی ونیل الکل می باشند در مخزن فشار قرار می گیرند. درب مخزن بسته و ماده ناقل تزریق می شود که اکثرا از آب استفاده می شود.و مدت لازم برای فراوری  که به نوع ماده غذایی و درجه حرارت فرایندبستگی دارد را می گذراند. و پس از طی این مدت محصول خارج شده و محصول جدید جایگزین می شود

۱-اثر فشاربالا بر میکرواورگانیزمها :   

۱- تغییرات مرفولوژیکی  ۲- تشکیل رشته (فیلامنت) ۳- توقف حرکت

 

۲٫ فشار بالا و واکنشهای آنزیمی:

که سبب فعال و غیر فعال شدن آنزیمها می شود. مثلا غیر فعال شدن دهیدروژنازها و فعال شدن آسپارتاز

پاسخ دهید